Zorgverleners

Horizon Bewindvoering is er ook voor zorgverleners. Wij kunnen u werk uit handen nemen zodat u zich volledig kunt focussen op de zorg van uw cliënt.

We zien dat zorginstellingen, die voorheen ook in staat waren om voor hun cliënten een actieve rol te spelen op financieel gebied, steeds minder in staat zijn om deze zorg te bieden vanwege o.a. bezuinigingen en aangescherpte regelgeving. Zo valt bijvoorbeeld administratieve dienstverlening of een kasfunctie in de meeste gevallen weg.

Horizon Bewindvoering ondersteunt cliënten die te maken krijgen met de ongemakken van ouderdom, ziekte of dementie. Door onze betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij zorgen voor een optimale samenwerking met u als hulpverlener. Horizon Bewindvoering fungeert zo als schakel in een groter hulpverleningstraject. Door de krachten te bundelen kunnen wij u de administratieve werkzaamheden uit handen nemen.

Horizon Bewindvoering geeft ook voorlichting op locatie om een goed beeld te geven wat bewindvoering precies inhoudt. Deze voorlichting word afgestemd op uw organisatie en takenpakket. Heeft uw interesse in een voorlichting neem gerust contact op

Ellen Theunissen

Bewindvoerder

Neem direct contact op!